"Geef Mike een doel en hij zorgt voor de juiste invulling van middelen en mensen om dit doel na te streven!"

Mandy Hoebeke

Mike is een uitmuntende strateeg en leider. We hebben samengewerkt aan diverse projecten voor E.ON (zowel Consumenten als Zakelijk). Met een duidelijk doel voor ogen heeft hij alle touwtjes in handen. Zijn kennis is breed, waardoor hij de juiste verbinding kan maken tussen verschillende vakgebieden. Ik heb de samenwerking door zijn expertise en openheid als zeer prettig ervaren.

Envoker Internet Marketing

Rick de Laat

Mike is een allround Online Marketeer van het eerste uur. Hij heeft een duidelijk visie en enorm veel ervaring over de gehele breedte van het vakgebied. Daardoor is hij erg goed in het bepalen, uitvoeren én overbrengen van zowel korte- als lange termijn online strategieën.

Mike is verantwoordelijk geweest voor mijn intrede in de online marketing wereld. We hebben daarna 5 jaar bij E.ON (B2B & B2C) samengewerkt aan vele grote en kleine projecten. Projecten waarbij Mike vaak een leidende rol vervulde. Mike is open, recht voor zijn raap en enorm gestructureerd waardoor hij altijd het overzicht houdt en iedereen weet waar hij aan toe is.

Geef Mike een doel en hij zorgt voor de juiste invulling van middelen en mensen om dit doel na te streven!

Rick is Online Marketing & Communicatie Specialist
SIBO Fluidra Netherlands B.V.

Enver Atmaca

Mike is not only a proactive team player but also a motivating online marketeer. I can recommend Mike as a person with great experience and knowledge while being honest to others.

Moreover, Mike is very passionate about user experience and keeping the customer first. A much needed intrinsic motivation for digital marketing.

Enver is E-commerce manager & Online Marketing

John Ripmeester

Mike is een creatieve denker met een goed oog voor de juiste online visie. Samen met Mike hebben we het online stuk voor E.ON Kleinzakelijk opnieuw in mogen richten met uitzonderlijk goede resultaten in de vorm van forse stijging in conversie. Een doelgericht man en een zeer prettige collega om mee te werken.

John ontwerpt en realiseert je digitale ambities
Brik.digital

Suzan Vogels

Hij heeft voor mij een hele simpele, maar doeltreffende website laten maken die veel nieuwe klanten aanbrengt. Ik ben heel tevreden.

Eigenaresse
Kapsalon Suus

Geef jouw mening

Wat heeft Mike Achterberg voor jou gedaan?

Voor elke online vraag!